Дівчата, знову привіт. Знову я з порадою про свою стару собачу. Після першого інсульту, з якого ми її витягли вже пройшло майже 7 місяців. Зараз їй 15 рік. Схудла на 10 кг, хребет стричить, але жива. Ледве ходила, але їла, і пила, і весну зустріла. Декілька днів тому відказали лапи задні, але на передніх так і повзає іноді. Почала знову теж саме лікування по схемі. Уколи. Задні вже наврядчи встануть. Живе в будинку, в окремої кімнаті, де постійно відкриті двері на вулицю, але постійно виповзає на вулицю. Їсть потрохи з моєї руки два рази на день і п'є. Але проблема в тому, що позавчора, коли її мила, я побачила на неї, в паху, личинки мух в деяких місцях і дуже багато. Мух літає багато над неї, хоча і мию її постійно. Помила її повністю із шампунем, все, що змогла зняла, вичусала і підстригла деякі місця, вони ще не встигли зробити сильні рани. Дала антибіотик. Що мені робити? Закрити повністю в домі неможливо, постійно повзе на вулицю. Підгуз спадає через 10 хв., ніякі не тримаються, все вже спробувала((( Вчора почала мити, бачу, ці личинки вже в іншому місці. Знову все повимилала і повичосувала. Вона від цього страждає, коли це роблю, викручується. Після цих тварин залишаються рани червоні, все мажу. Знову всі вет.лікарі кричать про присипання собаки. Навіть, привезти в клініку відмовляють, коли описую весь анамнез. Та й і не знаю чи витримає вона цю клініку, бо слабка. Я у відчаї. Якщо б не іла і пила, то інша справа. Але ж живе. Мене непокоять ці личинки мух. Вже відганяла мух різним засобами, без результату. Порадьте мені, чи йти на присипання, чи мучиться вона....?! Сил просто вже немає, ми з нею обидві дуже втомлені. Не можу прийняти рішення. Не можу вгамувати свою совість. Волонтери мені пишуть, що треба боротися до останнього і не присипати. Але ж і порад, як від цих тварей позбавитися не дають, як і лікарі вет.кліник.
Вітя каже, що я ізверг....
Добавлено спустя 18 минут 29 секунд:
Добавлено спустя 54 секунды:Їсть тяжко, мабуть слабки все щелепи.