Сообщение #5 Nitka » 30.06.2016, 12:13
я на пікнік частіше за все роблю зелені салати - наприклад рукола, відварений бурячок, грецькі горіхи, і роблю без заправки, не так псуються і легше перевозити і все інше, якщо др - в нас зазавичай щось як фуршет, то ще вдома розкладаю порційно в стакани 0,5, потім просто з коробки витягую і на стіл
з приводу мангальних страв - стали робити бургери, на мангалі готуються котлети, або сир спеціальний, а на столі інші інгредієнти, кожен сам собі складає
ще часто пироги з собою беремо на перекус до пікніка, кабачковий пиріг, або піцу з тією ж руколою
а так горіхи, сухофрукти, свіжі фрукти і побільше, це з дітьми швидше за все розлітається
Борщ я варю лично себе, регалий не имею (с)