кексики, 24 маленькі, або 12 великих
ІНГРІДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСІВ
-125 г вершкового масла ( дала безлактозне Латтер);
- 125 г цукру дрібнокристалічного;
- 2 великих яйця;
- 125 г борошна ( я взяла фірми Шар для випічки кексів і дуже добре його просіяла)
- 1 ч .л порошку до тіста;
- 2 столові ложки молока ( я взяла 1 ст ложку кефіру безлактозного);
- ванільний цукор;
ДЛЯ КРЕМУ
- 75 г вершкового масла;
- 2 столові ложки молока;
-ванільний цукор;
- 225 г цукру - цукру-пудри;
- малина і харчовий барвник за бажанням;
Приготування. Масло покласти у велику миску, воно має стати м'ягким, додати цукру і збити у пишну форму. Окремо збиваємо яйця. Ще в іншій мисці ставимо просіяне борошно яке перемішане з 1 чайною ложкою порошку для випічки
МАСЛО ЗБИВАЄМО У ПИШНУ ФОРМУ, пізніше додаєм ЯЙЦЯ, але поступово виливаючи маленькими порціями, масло з яйцями при збиванні звертаються, тому трошки підсипаєм столовою ложкою борошно, , далі МОЛОКО перемішуєм з ВАНІЛІНОМ , і виливаєм до миски, в кінці легко вимішуєм залишки БОРОШНА,
СТАВИМО В ДУХОВКУ НА 15-20 хв, при t 190°с
Крем
Збити масло в пишну форму, додати молоко, половину цукрової пудри, збивати кілька хвилин, потім додати решта пудри, збивати поки не вийде світлий крем, додати харчовий барвник за бажанням, прикрасити малиною.
- Спойлер